Известие

Collapse
No announcement yet.

Колеги трябва ми помощ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

"Колега, разбрах че живееш в Италия, опитах се да ти обясня как можеш да си купиш колата, която си харесал за много по-малко пари отколкото ти искат жабарите, ама ти като държиш да я платиш двойно - твоя воля"

Оценявам това, просто изразих малко и моите впечатления от това, което видях в момента на пазара. Наистина има и ммммалко по евтини и запазени такива коли, но те са много редки изключния .. зависи на какъв човек ще попаднеш.

Тук няма как да не се съглася и със колегата RPWWD. Не знам някой търговец на коли, който ще тръгне да взима скъпи и здрави коли, за да ги продава в Бг, където всеки гледа да вземе по евтина кола. Вземат ги, позакърпят ги колкото да хванат окото и айдее.. някои лапне и след 2-3 месеца има "..б.. и мамата добре беше, кво и стана.. тва алфа не е кола.." В момента карам 156 1.9... и нямам никаквки проблеми от близо година насам.. само консумативи, а колата е на 220000 реални километра. Наскоро имах проблем с едно придърпване но се оказа катализатор и всичко си е на 6 сега.. тъй че алфа са си супер коли, просто трябва да се внимава какво и от къде се взима..
    Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
    Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Идеално заглавие на темата за въпроса ми: как се сваляше платформичката за управление прозорците-(копчетата) , която е на вратата... Май някъде го имаше , но немога да намеря...
      sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
        Идеално заглавие на темата за въпроса ми: как се сваляше платформичката за управление прозорците-(копчетата) , която е на вратата... Май някъде го имаше , но немога да намеря...
        Махаш гумата и развиваш двете рапидки
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
        Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
          колега, най-добре е да издириш някой Бг търговец, който да ти намери и спазари колата, предполагам, че ще ти вземе не повече от 200-300 евро за което. Ако отидеш сам за 1 кола ще платиш за нея най-малко 1000 - отгоре.
          На мен примерно онзи ден едно приятелче (щото знае, че съм фен) ми се обади с оферта за 3500 лв. за 2.0 ТС `99, като аз ще я сваля от автовоза, т.е. няма да имат време за софтуерни и хардуерни намеси. Естествено не трябва да се забравя, че вече и жабарите почнаха да им връткат километражите. Затова моят съвет е - нашенец да ти намери колата - ще ти звънне, отиди да я видиш и ако ти хареса нека той направи сделката, `щото като вече е купил няколко стотин коли от там за него цените нямат нищо общо с тези, които са обявени.
          Абе колега, тия нашенците ще са някакви фантоми явно??? Значи тая кола, дето ти я продават за 3500, според моето скромно мнение е такъв скрап, че господ не може да я оправи. Те жабарите, аз смятам не са идиоти, ще знаеш!!!!. Бай-ганьо от Дупница или Перник, или ако щеш, Жмела от Горубляне ще скокне и понеже е супер голям ТАРИКАТ, ще ти свали 1000евро, от цената на колата???? И в БГ и в Италия хубавите коли си държат цена. Това, че напълниха държавата със скрап е съвсем отделна тема!!!! Не му обърквайте мисленето на колегата поне.
          "Аз не съм гинеколог по принцип, но мога да погледна"

Comment

Първоначално публикувано от souze Покажи съобщение
            Абе колега, тия нашенците ще са някакви фантоми явно??? Значи тая кола, дето ти я продават за 3500, според моето скромно мнение е такъв скрап, че господ не може да я оправи. Те жабарите, аз смятам не са идиоти, ще знаеш!!!!. Бай-ганьо от Дупница или Перник, или ако щеш, Жмела от Горубляне ще скокне и понеже е супер голям ТАРИКАТ, ще ти свали 1000евро, от цената на колата???? И в БГ и в Италия хубавите коли си държат цена. Това, че напълниха държавата със скрап е съвсем отделна тема!!!! Не му обърквайте мисленето на колегата поне.
            Не ми се водят безмислени дискусии колега - само ще оцапаме темата - явно ти като скоро пазарувал в Италия знаеш по-добре
            AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Аз няма да се хвърля на някоя кола, защото знам за тия пари какво ще взема.. номера е просто да не дам повече пари и после да стане някой сериозен фал...
              Toyota Camry 2.5i v6 1989 - Обсъжда се съдбата й
              Alfa 156 SW 1.9 jtd 2002 - Горката мъченица

Comment

Working...
              X